Koelkast kopen


Inhoudsopgave

Koelkast kopen
Je gaat een nieuwe koelkast kopen, ter vervanging van een defect model of een model in een energiezuinige klasse. Dan is de koelkast-discounter.nl het beste adres voor een passend model voor je kamer of keuken. Bij koelkast-discounter.nl vind je een groot assortiment koelkasten van bekende merken zoals AEG, Smeg, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr.

 

Inbouwkoelkasten

Er is keuze uit inbouwkoelkasten, vrijstaande koelkasten tafelmodelkoelkasten, hoge koelkasten en Amerikaanse koelkasten. Of kies voor een exclusieve koelkast met een aparte klimaatkast. Ga je een nieuwe koelkast kopen, dan kies je allereerst voor een inbouw koelkast of vrijstaande koelkast. Beide type zijn in vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Koel-vriescombinaties zijn herkenbaar aan een losse deur voor zowel het koelgedeelte las het vriesgedeelte. Amerikaanse koelkasten zijn extra groot en beschikken over een grote inhoud. Ze hebben een gescheiden vries- en koelgedeelte. Met een No Frost koelkast is ontdooien van het vriesvak verleden tijd.

 

Welke koelkast kopen?

De inhoud van verschillende koelkasten kan sterk verschillen. Voor 1 persoon is 100 liter vaak al voldoende terwijl een gezin wel een inhoud van 300 liter kan gebruiken. Maak je veel gebruik van het vriesvak voor het bewaren van pizza’s, snacks, ijs of brood, dan is een koelkast met meerdere vrieslades meer geschikt. Hoe vervolgens rekening met de draairichting van de deur, de indeling van de koelkast, het geluid en de energieklasse. Zo kan je altijd de koelkast kopen die perfect bij je eigen situatie past.

 

Inbouwkoelkast kopen?

Een inbouwkoelkast is ruimtebesparend en zal mooi in het keukenontwerp zijn weggewerkt. De juiste maatvoering is hierbij wel belangrijk. Bij een vrijstaande koelkast bepaal je zelf de plaats waar deze komt te staan, zolang er maar geaarde elektriciteit in de buurt is. Door moderne designs en kleurstelling kan een vrijstaande koelkast een echte blikvanger worden. Sommige modellen rijken tot aan het aanrechtblad, terwijl andere modellen bijna tot aan het plafond komen. Verplaats je de koelkast binnen de keuken dan krijgt de keuken direct een andere uitstraling.

 

Merk koelkast kopen?

Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd om een koelkast te leveren die voldoet aan alle wensen. Ga je een koelkast kopen met of zonder vriesmogelijkheden, met extra veel laden en plankjes, of zoek je een model met de praktische snelkoel functie. Voor iedere woning en iedere inrichting is een passende koelkast beschikbaar. Topmodellen van Liebherr, Whirlpool, Electrolux, AEG, Bosch en Samsung zijn vast in ons assortiment verkrijgbaar en uit voorraad leverbaar. In onze online winkel vergelijk je snel alle modellen met elkaar en met de Energie Zuinig Selectie vindt je alle extra energiezuinige modellen. De online shop is ook de plaats voor handige accessoires zoals thermometers, ontdooispray of reinigingsmiddelen. Zoek, bekijk, vergelijk en kies je favoriet.

Koelkast online kopen?

Onze online shop is ook de plaats voor verschillende koelkast accessoires. Hier vind je items als thermometers, reinigingssprays en ontdooisprays. Een nieuwe koelkast geeft direct een flinke besparen op de energierekening. Uitleg over het energielabel en bijbehorende modellen vindt je bij onze Energie Zuinig Selectie.

 

Energielabels koelkasten

Het energielabels geeft aan hoe zuinig het apparaat wel of niet is. Modellen in de energieklassen A +++ zijn het meest zuinig in gebruik. De koelkast is een grootgebruiker in huis, omdat ze 24 uur per dag aan staan loont het snel om een zeer zuinig model te kiezen. Energiezuinigheid is een belangrijk punt bij een koelkast kopen! No Frost technologie zorgt ervoor dat er geen ijslaag aan de wanden ontstaan. De vriezer hoeft nooit meer ontdooit te worden, waardoor de de temperatuur constant blijft. Hierdoor bespaar je extra energie.

 

Koelkast kopen

Koelkast kopen